VCZH start 7 april met rittenseizoen 2019

Bekijk de rittenagenda 2019 en noteer de data !

Beste VCZH rijders en andere Vespa rijders,

De Rittenagenda 2019 van Vespa Club Zuid-Holland is gereed. Noteer de data van de ritten en evenementen alvast in je agenda ! De eerste rit is de Haaglandenrit op zondag 7 april 2019. Een aantal ritten die goed zijn bevallen staan weer op het programma zoals de Midden-Jaarrit, de Flip Trip en de Vreemde Broodjesrit. Nieuw zijn de KersenDijkLekRouterit en een gezamenlijke rit met Scooterclub Brabant (VSCB). De Groene Hart rit is ook weer terug.

Op initiatief van een gewaardeerd clublid wordt van 13 t/m 15 september voor de tweede keer het Raduno Dinges weekend georganiseerd met een rondje IJsselmeer. VCZH steunt dit mooie initiatief uiteraard van harte!

Dit jaar worden voor de 10e en laatste keer de Vespa Alp Days (VAD) in Zell am See in Oostenrijk gehouden. Er gaat zeker weer een delegatie van VCZH naar toe. Daarnaast zijn er nog een aantal internationale ritten /evenementen waar VCZH aan deel gaat nemen.

Kortom: een interessante ritten- en evenementenagenda 2019 waar we als bestuur samen met jullie weer zeer naar uit kijken! Tot ziens!

Bestuur VCZH

janwillem | Woensdag 30 Januari 2019 - 10:29 am